KAKO IM SE TO DOGODILO? / Olimpijske igre započele velikim skandalom!

Image
Foto: AP

Utakmica koja je bila zakazana za 20.45 sati po srednjoeuropskom vremenu počela je u 21.50 sati pošto su sjevernokorejske nogometašice u znak prosvjeda izašle s terena kada su na golemim zaslonima na stadionu opazile južnokorejsku umjesto sjevernokorejske zastave.

26.7.2012.
7:00
AP
VOYO logo

GLASGOW - Početak ženske nogometne utakmice između Kolumbije i Sjeverne Koreje na Olimpijskim igrama u srijedu u Glasgowu kasnio je više od sata zbog problema sa sjevernokorejskom zastavom, javlja agencija France Presse.

Utakmica koja je bila zakazana za 19.45 sati (20.45 sati po srednjoeuropskom vremenu) počela je u 20.50 sati pošto su sjevernokorejske nogometašice u znak prosvjeda izašle s terena kada su na golemim zaslonima na stadionu opazile južnokorejsku umjesto sjevernokorejske zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Južnokorejska zastava bila je pokazana na golemom zaslonu umjesto zastave Sjeverne Koreje", rekao je organizacijski odbor u kratkom priopćenju nakon jednosatnog kašnjenja. "Riječ je dakako o pogrešci i mi se ispričavamo ekipi i (sjevernokorejskom) Nacionalnom olimpijskom odboru. Učinit ćemo sve da se to više ne dogodi".

Međunarodni olimpijski odbor napominje da videoisječci na zaslonima nisu u njegovoj nadležnosti, već organizacijskog odbora i da se promjene snimaka na zaslonu trebaju obavljati iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo