SKANDAL U VANCOUVERU / Olimpijac pretukao zaručnicu?

Image

Policija je u četvrtak privela i ispitala člana američke posade boba Billa Schuffenhauera koji je prijavljen zbog obiteljskog nasilja.

26.2.2010.
11:04
VOYO logo

VANCOUVER - Kanadska policija je u četvrtak privela i ispitala olimpijca Billa Schuffenhauera (36), člana američke posade boba, zbog navodnog fizičkog napada na svoju zaručnicu Ruthann Savage u olimpijskom selu.

Schuffenhauer je tri sata proveo na policijskom ispitivanju nakon čega je pušten na slobodu uz kauciju. Međutim, policija kao ni vodstvo Američkog olimijskog odbora nisu željeli otkriti o kakvom se kaznenom djelu točno radi. Zasad se samo zna da je riječ o obiteljskom nasilju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Schuffenhauer je nakon ispitivanja pušten i odmah je krenuo na trening jer ga očekuje nastup," kazao je glasnogovornik USOC-a Patrick Sandusky dodavši kako bi se američki olimpijac trebao pojaviti na sudu u Vancouveru sredinom travnja.

Ruthann Savage je prije četiri dana doputovala u Vancouver i svojim posjetom iznenenadila Billa Schuffenhauera. S njoj je stigao i 4-godišnji sin Corben.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo