STIŽE PONUDA S OTOKA / Olić impresionirao Mancinija koji ga želi u Manchester Cityju

Image

U iščekivanju plasmana u Ligu prvaka, gazde kluba su za "teroristu" Manchester Uniteda spremne platiti šest milijuna funti.

9.4.2010.
8:44
VOYO logo

Odlične izvedbe Ivice Olića u ogledima četvrtfinala Lige prvaka njegovog Bayerna i Manchester Uniteda nisu prošle neopaženo. Majstorije našeg Ole zapazio je menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini koji je ostao zadivljen njegovim izvedbama.

Manchester City zainteresiran je za dovođenjem našeg reprezentativca, a gazde najbogatijeg kluba na svijetu spremne su za transfer platiti šest milijuna funti, piše daily Mail. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Terorist" Manchester Uniteda, Cityjevog gradskog rivala,  postigao je pogotke u obje utakmice i glavni je "krivac" za ispadanje "Crvenih vragova" već u četvrtfinalu Lige prvaka, odnosno prolaz Bayerna u polufinale.  

Unatoč mnogim opcijama u vršku napada, gdje Mancini na raspolaganju ima Adebayora, Teveza, Bellamyja i Santa Cruza,  Manchester City želi kupiti još zvijezda u išekivanju prolaza u Ligu prvaka, a tu se čini se, izvrsno uklapa i Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je u Bayern došao prošle godine bez odštete, a ima trogodišnji ugovor. Bayern u polufinalu Lige prvaka igra s Lyonom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo