ZAUSTAVLJEN MAN. UNITED / Olić i Robben odveli Bayern u polufinale

Image

"Crveni vragovi" slavili su 3:2, no Bavarci su prošli među četiri zbog gola više u gostima. Bordeaux je slavio 1-0, no Lyon je u polufinalu jer je u prvoj utakmici pobijedio 3-1.

7.4.2010.
20:56
VOYO logo

Nakon Barcelone i Intera, drugi polufinalni par nogometne Lige prvaka su Bayern i Lyon.

Nogometaši Bayerna iz Muenchena plasirali su se u polufinale Lige prvaka iako su u uzvratnom dvoboju četvrtfinala izgubili na Old Traffordu od domaćeg Manchester Uniteda sa 3-2 . No, kako je prva utakmica u Muenchenu završila pobjednom Bayerna od 2-1, njemački predstavnik se plasirao među četiri najbolje momčadi zbog više pogodaka postignutih u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativni napadač Ivica Olić ponovno je bio strijelac za Bayern, baš kao i prije osam dana u Muenchenu. Ovoga je puta naš igrač postigao prvi pogodak svoje momčadi kojim je u 43. minuti smanjio rezultat na 3-1. Prethodno je Manchester United poveo sa 3-0 preko Darrona Gibsona (3) i Nanija (7, 41). Konačnih 3-2 postavio je Arjen Robben (74).

Olić je igrao do 84. minute kada ga je zamijenio drugi hrvatski reprezentativac u sastavu Bayerna Danijel Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na veliko iznenađenje Bayernova trenera i igrača, Wayne Rooney se našao u početnoj postavi Manchester Uniteda iako je prije samo osam dana ozlijedio ligamente desnoga gležnja, a taj faktor iznenađenja u potpunosti je upalio jer je nakon samo sedam minuta bilo 2-0 za engleskog prvaka.

Usprkos 1-0 porazu u Bordeauxu, Lyon je izborio polufinale zahvaljujući 3-1 pobjedi u prvoj utakmici. Strijelac za Bordeaux bio je Marouane Chamakh (45), baš kao i u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice polufinala su 20. travnja kada igraju Bayern i Lyon, odnosno dan kasnije kada će snage odmjeriti Inter i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo