NEWCASTLE ISKORISTIO GUŽVU / Okvir gola spasio Bluese u londonskom derbiju

Image
Foto: PIXSELL

U borbi za opstanak Blackburn je upisao važnu pobjedu protiv Norwicha sa 2-0, a strijelci su bili Formica (41) i Hoilett (49), dok je Bolton protiv Swanseaja odigrao neodlučeno 1-1.

21.4.2012.
19:07
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - U derbiju 35. kola nogometnog prvenstva Engleske Arsenal je na svom terenu protiv Chelseaja odigrao 0-0, s tim da je trener "Bluesa" RobertoDiMatteo promijenio osam igrača koji su u srijedu pobijedili Barcelonu 1-0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Arsenal je na ovoj utakmici ostao i bez napadača TheaWalcotta, koji će najvjerojatnije propustiti završnicu sezone zbog ozljede mišića.

Remi Arsenala i Chelseaja odlično je iskoristio Newcastle, koji je na svom stadionu svladao Stoke 3-0 i time poboljšao svoje izglede da na kraju prvenstva završi među prve četiri ekipe i osigura Ligu prvaka. Strijelci za Newcastle bili su Cabaye (14, 57) i Cissé (18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za opstanak Blackburn je upisao važnu pobjedu protiv Norwicha sa 2-0, a strijelci su bili Formica (41) i Hoilett (49), dok je Bolton protiv Swanseaja odigrao neodlučeno 1-1. Strijelac za Bolton bio je Eagles (14), a pogodak za Swansea zabio je Sinclair (6). IvanKlasnić igrao je od 79. minute za Bolton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo