MODRI NEPORAŽENI / Odluka o pravom šerifu na Maksimiru

Image

Dinamo je na gostovanju kod moldavskog prvaka Sheriffa odigrao neriješeno 1:1.

28.7.2010.
19:04
VOYO logo

U prvom susretu trećeg pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je u Tiraspolu odigrao 1:1 protiv prvaka Moldavije Šerifa.

Dinamo je poveo već u trećoj minuti golom Sammira, a domaćin je izjednačio u 35. minuti nakon što je Jerohin iskoristio pogrešku 'modrog' vratara Tomislava Butine. Od 61. minute Dinamo je igrao bez isključenog Barbarića koji je u razmaku od svega osam minuta zaradio dva žuta kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je sjajno otvorio utakmicu i već u trećoj minuti je došao do vodstva nakon solo akcije Sammira. Brazilac je lakoćom prošao svog čuvara ušao iz kosa u kazneni prostor te udarcem špicom pogodio suprotne rašlje suparničkog gola. Bio je to veliki šok za domaćine i sve do 35. minute Šerif je bio bez prave prilike. Nažalost, moldavskog prvaka je u život vratio Tomislav Butina katastrofalnom reakcijom na jedan ubačaj. Butina je prvo krenuo na loptu, a potom stao ostavši 'izgubljen u prostoru i vremenu'. Domaćin je to iskoristio, a loptu u mrežu je ugurao Jerohin. U nastavku utakmice Šerif je bio agilniji i opasniji, međutim bez pravih prijetnji.

Novi problemi za Dinamo nastali su u 61. minuti kada je Barbarić dobio crveni karton. Stoper hrvatskog prvaka je u svega osam minuta zaradio dva žuta kartona neopreznim prekršajima. Šerif je pokušao iskoristiti igračku prednost, nodo kraja utakmice nije stvorio niti jednu ozbiljnu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret je za sedam dana u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo