U subotu od 22.50 / Odbrojavanje do boksačkog spektakla: 'Joshua je od sebe napravio stroj'; Parker 'došao u rat'

'Spreman sam ići do kraja, spreman sam riskirati i brzo ga svladati. Želim pobjedu na ovaj ili onaj način', najavio je Anthony Joshua, prvak po IBF-u, IBO-u i WBA-u

30.3.2018.
19:13
VOYO logo

Anthony Joshua i Joseph Parker vaganjem su odradili zadnji susret prije onog u ringu. Britanac je dva i pol kilograma teži od Novozelanđanina, a ima i ruke duže 15 centimetara. Borba za četiri pojasa teške kategorije održat će se sutra u Cardiffu uz izravan prijenos na RTL-u.

Zabava usred Cardiffa počela je u novozelandskom stilu. Tradicionalnom hakom Joseph Parker pozvan je na vaganje. No britanska publika nije bila impresionirana jer ovdje je ipak došla vidjeti njega: Anthonyja Joshuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kralj teške kategorije sa 109,8 i Parker sa 107,2 kilograma - mirni u odmjeravanju i s jasnom porukom - pobjeda pod svaku cijenu. "Spreman sam ići do kraja, spreman sam riskirati i brzo ga svladati. Želim osigurati tu pobjedu na ovaj ili onaj način", rekao Anthony Joshua, prvak po IBF-u, IBO-u i WBA-u.

"Spreman sam na sve. Ovdje sam zbog dobre borbe, ovdje sam došao u rat. Morat ćete dati sve da me pobijedite", kazao je Joseph Parker, prvak po WBO-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer pobjeda nosi ujedinjenje četiri pojasa. Pritisak raste, ni jedan ni drugi ne znaju za poraz, a Ivica Bačurin Parkerovu priliku vidi u Joshuinoj bradi.

"Mi znamo da je on recimo na treningu bio nekoliko puta nokautiran, ali ne nokautiran da je on sada kleknuo na koljena pa se digao, on je bio baš dobro nokautiran. Sad ćemo vidjeti kakvu Parker ima bradu, sad će imat priliku to pokazati", ispričao nam je Ivica Bačurin, boksač u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazali su zato na vaganju koji je bio fokus priprema. Rijetko kada lakši, i Joshua, a Parker osobito, recept za pobjedu vide u brzini. 

"Ovo je njegova borba života, ovo je njegova borba života za koju on mora biti u najboljoj formi života. S obzirom da sam po sebi ima genetske predispozicije naravno da je od sebe napravio stroj", kazao je Bačurin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li Parker zaustaviti taj stroj ili će Joshua nastaviti pohod prema zadnjem pojasu koji mu nedostaje sve ćete moći vidjeti sutra na RTL-u u izravnom prijenosu od 22 sata i 50 minuta.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo