RAZOČARANI IZBORNIK /

'Od nas kao da se umjesto pobjeda traže porazi'

'Kod nas je normalno da navijači nisu zadovoljni kada njihovi ljubimci ne igraju dobro. U Engleskoj i kada igraš loše ili kada ti ne ide sve od noge dobiješ pljesak', potužio se Štimac.

8.9.2012.
14:11
VOYO logo

"Protiv Belgije ću uvesti još dva napadača", našalio se izbornik IgorŠtimac na subotnjoj konferenciji za novinare odgovorivši na pitanje s kakvom će formacijom krenuti na Belgijce.

Šef stručnog stožera hrvatske reprezentacije svjestan je da Vatrene u utorak čeka težak posao protiv sjajne momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Belgija ima najbolju reprezentaciju u povijesti. Pitanje je hoće li oni nadmašiti rezultate svojih prethodnika, ali po imenima - nikad nisu imali bolju momčad", komplimentirao je Štimac koji očekuje tvrdu i tešku utakmicu.

Osvrnuo se izbornik i na atmosferu koja je posljednjih dana okruživala reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod nas je normalno da navijači nisu zadovoljni kada njihovi ljubimci ne igraju dobro. U Engleskoj i kada igraš loše ili kada ti ne ide sve od noge dobiješ pljesak. Naš mentalitet je nešto drugačiji. Kada odigraš nešto lošije odmah uslijede kritike. No, to je način na koji mi doživljavamo nogomet. Od nas kao da se umjesto pobjeda traže porazi. To još nigdje nisam vidio", potužio se belgijskim novinarima Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike