NAJVEĆI DERBI 61. PUT / 'Očekujem otvoreni gard Hajduka'

'Gledao sam Hajduk protiv Slavena i ugodno su me iznenadili. Očekujem utakmicu na dva gola i vjerujem da se Hajduk u Maksimiru neće braniti, već će nas pokušati iznenaditi otvorenim gardom", smatra trener Dinama Ante Čačić.

28.9.2012.
11:50
VOYO logo

Dan uoči najvećeg hrvatskog derbija trener Dinama Ante Čačić naglasio je kako utakmice protiv Hajduka uvijek donose posebne emocije i interes poručivši kako će 'Modri' pružiti svojim navijačima razloga za veselje.

"Znam da će Hajduk imati vjerne i bučne pristaše, a ja se nadam i vjerujem da će ih naši navijači nadglasati. Mi ćemo im za to dati povoda na terenu", kazao je trener hrvatskog prvaka i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još je ostao dan do derbija, utakmice koja je uvijek bila "nešto posebno" te koja znači puno za igrače kao i navijače. Mi u susret ulazimo gotovo kompletni jer zbog ozljeda neće konkurirati tek Tomečak i Ibanez dok su svi ostali igrači spremni. Gledamo na ovu utakmicu kao priliku vratiti se na početak serije koja je prekinuta porazom u Rijeci".

Strateg Dinama nije otkrio sastav koji će u subotu u 18 sati istrčati na travnjak maksimirskog sastava dodavši kako će dvojbe otkloniti nakon posljednjeg treninga. No, osvrnuo se na snagu protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Gledao sam Hajduk protiv Slavena i ugodno su me iznenadili. Dosta su igrali i tako tražili svoje šanse. Oni su mlada momčad koja je, zbog toga, sklona oscilacijama, ali ta predstava je pokazala da su u dobrom periodu tako da očekujem utakmicu na dva gola. Vjerujem kako se Hajduk u Maksimiru neće braniti, pokušat će nas iznenaditi s visokim pritiskom i otvorenim gardom," smatra Čačić.

Prokomentirao i pozivanje Sammira u reprezentaciju, ali 'košaricu' koju je dobio vratar Ivan Kelava.

"Sammiru je to svakako velika čast, ali i obaveza jer je stranac koji igra za Hrvatsku. Nije prvi u svijetu niti u Hrvatskoj, uostalom i naši su igrači igrali za druge reprezentacije, a siguran sam da će ga taj poziv "uozbiljiti" i da ćemo svi skupa vidjeti da se radi o sjajnom igraču. Što se tiče Kelave, mislim da ga nepozivanje neće uznemiriti. Kelava i nije materijal za trećeg nego za prvog vratara reprezentacije i siguran sam da će svojim radom i trudom jednoga dana to i biti".

Novinarska konferencija u Maksimiru nije mogla proći i bez pitanja o Domagoju Vidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo je sve što je trebao čuti, nadam se da je isto razumio i da će mu kazna samo biti poticaj da od 100 tisuća kazne napravi 3 milijuna u svoju korist. Za svoj gaf je kažnjen i tako je sve završeno, a on je u kadru za utakmicu", poručio je strateg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo