INCIDENT U BOLNICI / Novinar prerušen u svećenika pokušao ući u Schumacherovu sobu!

Image
Foto: AP

Odjel u kojem je Schumacher čuvaju zaštitari, a na izričit zahtjev obitelji pristup tom odjelu imaju samo njegovi liječnici i medicinsko osoblje.

31.12.2013.
16:32
AP
VOYO logo

Muškarac prerušen u svećenika pokušao je ući u sobu bolnice u Grenobleu u kojoj je u induciranoj komi zvijezda Formule 1 MichaelSchumacher

"Zaštitari su zaustavili čovjeka prerušenog u svećenika. On se pritom predstavio kao novinar, ali nemamo podatke o kome se radi. Ako je to doista bio novinar koji je nelegalno pokušao doći do informacija, onda je to zbilja žalosno", kazala je glasnogovornica SabineKehm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schumacherovo stanje se popravlja: 'Sljedeća 24 sata su ključna!'

Odjel u kojem je Schumacher čuvaju zaštitari, a na izričit zahtjev obitelji pristup tom odjelu imaju samo njegovi liječnici i medicinsko osoblje. Ispred bolnice u Grenobleu su deseci reportažnih kola i oko 300 novinara.

Operacijom na glavi bivšeg svjetskog prvaka u formuli 1 Nijemaca Michaela Schumachera (44), koji je u nedjelju pretrpio teške ozljede prilikom pada na skijanju u francuskim Alpama, Schumacheru je uklonjen veliki hematom iz mozga s kojim je smanjen pritisak na mozak zbog čega je primijećen napredak u njegovom stanju koje je sada "pod boljom kontrolom", objavili su danas liječnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj je hematom bio veći i dostupniji od ostalih, te smo procijenili kako ga možemo odstraniti bez rizika", rekao je glavni neurokirurg bolnice u Grenobleu EmmanuelGay.

"Sada smo manje zabrinuti no jučer, ali jasno je kako se situacija može promijeniti tijekom večeri ili sutrašnjeg dana. Sljedeća 24 sata su ključna", izjavio je GerardSaillant, specijalist za operacije mozga i kralježnice, te predsjednik instituta Međunarodnog automobilističkog saveza (FIA) koji je osobno preuzeo vođenje Schumacherova liječničkog konzilija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo