Spremni za Ženevu / Novi Scenic i Megane Grandtour

Image

Renault je 1996. modelom Scenic, koji je iznjedrio tri generacije koje su se otada prodale u pet milijuna primjeraka, pokrenuo trend kompaktnih monovolumena u Europi, a sada s predstavlja njegovo novo izdanje

25.2.2016.
13:03
VOYO logo

Misao vodilja razvoja četvrte generacije Scenica bila je predstaviti posve novi pristup klasi kompaktnih monovolumena. Po prvi put se odlikuje trodijelnim vjetrobranskim staklom koje omogućuje panoramski pogled i veću vidljivost, kao u novom Espaceu.

Novom Scénicu dinamičan izgled daju brojna posebna dizajnerska obilježja. U usporedbi s, primjerice, Scénicom 3 odlikuje se višim razmakom od tla i kraćim stražnjim prevjesom, a širi trag prednjih i stražnjih kotača ostavlja dojam iznimne stabilnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Toyota Scenic

Krasi ga i prepoznatljiv svjetlosni potpis prednjih svjetala u obliku slova C, koja su u bolje opremljenim inačicama izvedena u tehnologiji LED Pure Vision.

Karavanska verzija novog Meganea također je atraktivna i potvrđuje kako je kriza dizajna definitivno povijest a da Renault nikad nije imao uzbudljiviju i noviju gamu modela. Biti će dostupan i u GT verziji s pogonom 4Control.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno predstavljanje nova dva modela, koje će voditi predsjednik grupe Renault Carlos Ghosn i potpredsjednik grupe i šef odjela za dizajn Laurens van den Acker, održat će se na Renaultovom izložbenom prostoru na Ženevskom salonu automobila 1. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo