11. KOLO PREMIER LIGE / Novi poraz Liverpoola

Image

Bolji od "Redsa" bio je Fulham 3:1. U derbiju kola Arsenal je pobijedio Tottenham 3:0, a Chelsea je s 4:0 "isprašio Bolton bez našeg Klasnića.

31.10.2009.
16:06
VOYO logo

U derbi utakmici 11. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je u sjevernolondonskom obračunu kao domaćin svladao Tottenham Hotspur sa 3-0.

Utakmica je praktički riješena krajem prvog poluvremena kada je Arsenal u 50-ak sekundi postigao dva pogotka. Prvo je Robin van Persie u 42. minuti svladao Gomesa nakon ubacivanja Sagne, a odmah nakon što su gosti krenuli s centra Cesc Fabregas je oduzeo loptu Palaciosu, potom prevario stopere Tottenhama i preciznim udarcem povisio na 2-0. Konačnih 3-0 postavio je Van Persie svojim drugim golom u 60. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva ušao je u igru u 37. minuti za Arsenal, dok je Vedran Ćorluka igrao za Tottenham do 86. minute. Niko Kranjčar ostao je čitavu utakmicu na klupi Tottenhama, dok se Luka Modrić još uvijek nije oporavio od loma noge kojega je pretrpio prije dva mjeseca.

Nogometaši Liverpoola upisali su novi poraz u engleskom prvenstvu. U susretu 11. kola "Redsi" su poraženi na gostovanju u Londonu od Fulhama 1:3. Pogotke za Fulham postigli su Zamora (24), Nevland (73) i Dempsey (87), dok je strijelac za goste bio Torres (42). Blijedo izdanje Liverpoola upotpunila su i isključenja Degena u 79. i Carraghera u 82. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je rutinski odradio posao na gostovanju kod Boltona pobijedivši 4:0. Strijelci su bili Lampard (45-11m), Deco (62), Knight (83 - autogol) i Drogba (90). Domaćin je od 45. minute igrao bez isključenog Samuela. Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić nije nastupio za Bolton.

Posljednje plasirani Portsmouth je napokon našao žrtvu porazivši Wigan 4:0, a strijelci su bili Dindane (35, 64, 90-11m) i Piquionne (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo kolo obilježilo je i čak osam crvenih kartona, pri čemu je Liverpool imao dva isključenja, a Bolton, Hull, Everton, Aston Villa, Sunderland i West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo