ČOVJEK ZA IZNENAĐENJA / Novak Đoković propjevao na rumunjskom

Image
Foto: YouTube Screenshot

Slavni tenisač iznenadio je fanove kad je na Instagramu njegova kolegica objavila kratku snimku na kojoj on pjeva na rumunjskom.

2.4.2014.
10:55
YouTube Screenshot
VOYO logo

Za Miriam Bulgaru možda niste čuli, što ne čudi, jer ima tek 15 godina, ali ona je rumunjska tenisačica pred kojom je sjajna karijera u kojoj treba dokazati da 14 dosadašnjih titula nisu slučajnost.

No, zahvaljujući mladoj Rumunjki, saznali smo da Novak Đoković zna pričati na rumunjskom, ali i zapjevati na tom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Instagramu tenisačica je objavila snimku na kojoj Nole recitira nešto na rumunjskom jeziku, i to prilično tečno.

Ispostavilo se da je prije nešto više od desetak godina tijekom svojih juniorskih dana u svijetu tenisa Đoković često bio cimer s rumunjskim tenisačem Victorom Jonicom, koji je toliko volio tu pjesmu da je nije prestajao slušati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuj, ili ćeš je isključiti, ili ćeš me naučiti riječi, pa ćemo je slušati zajedno", rekao je Nole.

Jonica, koji ne igra od 2011., a koji se poslije najboljeg plasmana u vidu 128. mjesta na ATP listi posvetio trenerskom poslu, pristao je na Đokovićevu ponudu te naučio ovoga riječi pjesme 'Senzacija', koju izvodi rumunjski 'Sistem'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo