ZVIJEZDA UNITEDA O STRAVIČNOJ OZLJEDI: / 'Neću lagati, razmišljao sam o kraju karijere'

Image
Foto: AFP

Engleski reprezentativac i lijevi bek Uniteda progovorio je o teškom periodu

5.9.2018.
11:32
AFP
VOYO logo

Engleski reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, Luke Shaw, dobro je započeo sezonu i trenutno uživa u punom povjerenju trenera Josea Mourinha. Međutim, sve to se činilo nemogućim nakon što je, prije točno tri godine, doživio težak lom noge nakon starta Hectora Morena u utakmici Uniteda i PSV-a.

"Bio sam jako blizu da izgubim nogu, ali nisam to znao dok mi doktori nisu priznali šest mjeseci nakon ozljede", rekao je Shaw za britanski Guardian. Shaw je, nakon Morenovog starta, odvezen u obližnju bolnicu u Geldorf, a iz kluba su razmišljali da ga odmah vrate u Manchester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam odletio nazad u Manchester, vjerojatno bih izgubio nogu zbog brojnih ugrušaka krvi koji su mi kasnije pronađeni. Imam dva ožiljka niz nogu, gdje su me operirali ne bi li ih izvadili. Ja sam sve to saznao tek šest mjeseci kasnije. Imao sam puno komplikacija sa nogom, ali sada se osjećam jako snažno i ta desna noga mi je jednako dobra kao i prije loma", rekao je lijevi bek Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prolazio sam kroz težak period nakon loma, lagao bih kad bih rekao da nisam razmišljao da prestanem igrati nogomet. Psiholog mi je puno pomogao, i dalje s njim pričam – on izvlači najbolje iz mene", zaključio je Shaw.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo