ZVIJEZDA UNITED PRIZNALA: / 'Da je Mourinho smijenjen rekla mi je djevojka, a evo zašto će navijači cijeniti Solskjaera'

Image
Foto: AFP

Nije imao pojma da Mourinho odlazi i da ga mijenja Ole Gunnar Solskjaer

29.12.2018.
12:03
AFP
VOYO logo

Na prilično neuobičajen način saznao je povremeni engleski nogometni reprezentativac Luke Shaw da mu klub za koji nastupa mijenja trenera. Da Jose Mourinho odlazi te da na njegovo mjesto do kraja sezone stiže Ole Gunnar Solskjaer 23-godišnji lijevi bek saznao je od - djevojke.

"Probudio sam se ujutro i otišao se otuširati kad je ona istrčala iz sobe i rekla mi novost. Nisam imao pojma, nisam pogledao mobitel, ništa. Tako sam saznao, od djevojke", prenosi Sky Sports njegove riječi kao i misli o onome što je novi menadžer već napravio i zbog čega će ga navijači zavoljeti i kao trenera kao što su ga voljeli kao igrača tog kluba s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brz, napadački nogomet

"Već izvana je vidljivo koliko je toga promijenio u kratko vrijeme. Pozitivan je menadžer, zna što klubu treba i što navijači žele u smislu načina na koji igramo. Donosi napadačku, brzu igru. Uvjeren sam da će se navijačima to svidjeti koliko se sviđa i nama igračima", dodao je.

Solskjaer je menadžersku karijeru u Manchester Unitedu započeo 5-1 pobjedom protiv Cardiff Cityja i 3-1 pobjedom protiv Huddersfield Towna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo