ZVIJEZDA UHVAĆENA U MANCHESTERU: / Je li na pomolu veliki transfer?

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN
3.12.2015.
9:11
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

U utorak su tako fotografi u jednom restoranu u Manchesteru uhvatili ponajboljeg svjetskog veznjaka Paula Pogbu. S obzirom da je kao junior bio član Manchester Uniteda, nije isključeno da se pojavio u gradu kako bi se družio sa starim prijateljima, ali u engleskim je medijima to izazvalo poplavu nagađanja o transferu. Pogotovo nakon što je 22-godišnji Francuz dobacio fotoreporterima: "Volim Manchester."

Zamjena za Tourea

No, aktualni nogometaš Juventusa, ako je vjerovati Daily Mailu, nije na meti Uniteda, nego njegova gradskog rivala Manchester Cityja. Izvjesno je da Torinezi neće moći još dugo zadržati Pogbu, a City ne pita za cijenu. Poznato je da Građani već dugo drže Francuza na oku i da ga vide kao dugoročnu zamjenu za Yayu Tourea, a u akciju bi mogli krenuti na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Paul je dečko koji odlučuje srcem, a u ovom je trenutku usredotočen na Juventus. Kategorički odbacujem mogućnost transfera u siječnju. No, u budućnosti ćemo vidjeti, razgovarat ćemo u srpnju", izjavio je ranije ovaj tjedan Pogbin agent Mino Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo