Zvijezda Reala otkrila tajnu Luke Modrića!

Uoči nedjeljnog El Clasica, velikog derbija Barcelone i Real Madrida na Camp Nou u sklopu Primere, oglasio se francuski napadač Kraljevskog kluba Karim Benzema.

20.3.2015.
15:12
VOYO logo

U prvom međusobnom prvenstvenom ogledu ove sezone Real je na Santiago Bernabeuu u listopadu prošle godine slavio s 3:1, a i ovoga će puta pokušati doći do slavlja.

"Znamo da je veliki pritisak na nama, ali to je normalno. Dobro ćemo se pripremiti svi zajedno i idemo u Barcelonu s namjerom da pobijedimo", prenosi Benzemine riječi Football Espana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema će uz Cristiana Ronalda i Garetha Balea biti najveća prijetnja po Barcelonina vrata. Francuski napadač naglašava slogu udarnog trojca kojeg su mediji prozvali BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"BBC se brani i napada zajedno. Ima dobrih utakmica kada zabijamo golove i drugih kada ne zabijamo, ali uvijek naporno radimo za momčad. Na pameti nam je samo kako da zajednički dođemo do pobjede".

Veliki vjetar u leđa za Real je povratnik Luka Modrić koji je odigrao vrlo važnu ulogu u prvoj ovosezonskoj pobjedi protiv Barcelone. Benzema je objasnio zašto ga napadači Kraljevskog kluba vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je sjajan igrač i uvijek igra prema naprijed. Napadači vole igrati s njim jer ima puno kvalitete u svojim završnim dodavanjima", objasnio je Benzema.

Na kraju je Francuz poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo Real Madrid, najbolji klub u povijesti. Gol u El Clasicu? Samo mi je potrebno malo sreće, ništa više."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo