[FOTO] 'RUGA SE NAMA I DRŽAVI, IZOLACIJA MU NIJE NA KRAJ PAMETI': / Zvijezda Reala izazvala gnjev u Beogradu novim potezom

Image
Foto: Profimedia

'Nemoj više ovako bahato, brale'

20.3.2020.
16:21
Profimedia
VOYO logo

Srpski nogometaš Luka Jović, član madridskog Reala, bit će kazneno prijavljen zbog nepoštivanja samoizolacije objavili su srpski mediji pozivajući se na državno tužiteljstvo u Beogradu.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravio još jednu pogrešku koja će ga 'skupo' koštati

No, sad je napravio još jednu pogrešku koja će ga "skupo" koštati. Jedan čitatelj srpskog tabloida Kurira slikao je Jovićev automobil koji je nepropisno parkiran u centru Beograda. Kao što se može vidjeti na fotografijama, Jović je zbog nedozvoljenog parkiranja dobio i kaznu, ali to nije najgore od svega.

Image
Foto: STEFAN ŽIVANOVIĆ/Kurir

Gnjevni prolaznici

Kurir piše, a ono što se može vidjeti na slici i što im je potvrdio čitatelj, kako tvrde, roditelji koji su šetali djecu ili vozili u kolicima, nisu mogli proći tim dijelom nogostupa što je izazvalo gnjev prolaznika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Jović ruga se nama i državi: I poslije kaznene, šeta se gradom, bahato parkira, izolacija mu nije na kraj pameti", stoji u naslovu Kurira.

"Netko od njih je podignuo brisače na automobilu kako bi Joviću dao do znanja da to više ne radi. Također, netko od gnjevnih prolaznika Joviću je čak ostavio poruku na vjetrobranskom staklu na kojoj je pisalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Nemoj više ovako bahato, brale!", stoji u tekstu Kurira.

OVDJE možete vidjeti svu bahatost Luke Jovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo