ZVIJEZDA BORUSSIJE ODUŠEVLJAVA I OVE SEZONE: / 'Je*ote, stvarno sam dobar'

Image
Foto: AFP, RONNY HARTMANN

Fantastični gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang i ove sezone igra u fantastičnoj formi, u deset je prvenstvenih utakmica zabio 13 golova za Borussiju Dortmund, ukupno 20 u svim natjecanjima.

29.10.2015.
15:49
AFP, RONNY HARTMANN
VOYO logo

Uz Roberta Lewandowskog, Pierre-Emerick Aubameyang je trenutno najubojitiji napadač na svijetu. I on je sam svjestan svoje odlične forme.

"Ponekad pomislim: 'je*ote, stvarno sam dobar.' Naravno, šalim se. Na pravom sam putu, u odličnoj sam formi. Napokon se počeo isplaćivati naporan rad, iako mogu biti još bolji", rekao je Aubameyang za francuski L'Equipe pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako može Ronaldo, može i on

"Ako Ronaldo može zabiti 50 golova u jednoj sezoni, zašto onda ne bih mogao i ja. Vjerujem u to i molim se da postanem jedan od najboljih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussija je prije tri godine dovela Aubameyanga iz Saint-Étiennea u svoje redove i-pogodila. Gabonac je ove sezone za Borussiju u svim natjecanjima zabio 20 golova u 17 odigranih utakmica za ovog njemačkog velikana.

Svi ga hvale

"Trebam ovako nastaviti, ponoviti nekoliko sezona zaredom na ovoj razini. Napredujem, trudim se da mi glava ne ode u oblake i ne želim ništa forsirati", objašnjava Gabonac i ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje sam treću godinu, osjećam se ovdje kao kod kuće. Ljudi puno pričaju o meni i to je dobro, ali malo toga bih uspio bez suigrača koji su velika podrška", zaključio je Aubameyang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo