ZVIJEZDA BAYERNA NAVIJAČIMA ATLETICA: / 'Mislite da ste već u Milanu? Ima još 90 minuta'

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Atletico Madrid nastavio je sa demonstracijom svoje moći. U 16 posljednjih utakmica Rojiblancosa na Vicente Calderonu, ovo je bila 14. na kojoj nisu primili pogodak.

28.4.2016.
6:45
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Pobjeda Atletico Madrida u jučerašnjoj prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayern Munchena (1-0) veliki je kapital za uzvrat 3. svibnja na Allianz Areni. To zna i Pep Guardiola, čiji nogometaši i nisu oduševili u Madridu.

Image
SPEKTAKL NA VICENTE CALDERONU: /

Sjajni Saúl majstorijom srušio moćni Bayern

Image
SPEKTAKL NA VICENTE CALDERONU: /

Sjajni Saúl majstorijom srušio moćni Bayern

Eruptivna atmosfera na Vicente Calderonu gurala je nogometaše Atletica prema pobjedi, a Saul Niguez promaknuo se u apsolutnog junaka ovog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Divim se kvalitetama Saula, ali...'

Španjolski veznjak sjurio se sam prema vratima prošavši čak četiri igrača Bayerna, a potom savršeno preciznim udarcem pogodio sami desni kut Neuera za erupciju oduševljenja prepunog stadiona u 11. minuti dvoboja. Bavarcima večeras puno nije značilo ni 69% lopte u nogama i čak 19 pokušaja na gol domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što je Saul prošao kroz četiri igrača i na kraju zabio pogodak, nije ništa više od loše reakcije naše obrane. Nema sumnje, radi se o sjajnom igraču. Španjolski nogomet ima još jednog velikog talenta i divim se njegovim kvalitetama, ali za njega samoga bilo bi najbolje da ga se ne uspoređuje s Messijem", kazao je i trener Bayerna Guardiola, piše španjolski sportski dnevni list Marca.

Simeone ponovno pokazao trenersku moć

Katalonski stručnjak bio je kritičan prema svojim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol je bio posljedica naše greške, naše spore igre. Mi nismo dobili niti jednu bitku! A nije lako, njima ne treba mnogo za zabiti pogodak. Ali, isto tako treba naglasiti kako smo se nakon tog pogotka otrijeznili i stvorili dovoljno prilika za gol".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego Simeone ponovno je demonstrirao svoju trenersku moć.

"Bila je ovo velika utakmica, u kojoj je baš svatko vjerovao u svoj zadatak. Pružili smo sve što smo mogli, uzvrat će biti sjajan. Prvih 45 minuta susreta bilo je jedno od najboljih prezentacija mojih nogometaša ove sezone, uz dio dvoboja protiv Barcelone u četvrtfinalu", izjavio je Simeone, prenosi njegove riječi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne idemo kući s onim što smo željeli'

Xabi Alonso istaknuo je:

"Ne idemo kući s onim što smo željeli, ali moglo je biti bolje, ali i gore. Većina navijača Atletica misli da su već u Milanu, ali treba odigrati još 90 minuta", rekao je veznjak Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/S7YB

Lijevi bočni Bayerna Philipp Lahm također je prokomentirao dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo problema na početku. U drugom poluvremenu smo kreirali puno prilika, nismo očekivali da ćemo ih toliko imati. Ali nismo zabili. Teren je bio vrlo suh. U uzvratu moramo biti bolji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo