ZVIJEZDA BARCELONE OTKRILA ŠTO MISLI O DEMBELEU: / 'Sad napokon jeb*no igra!'

Image
Foto: AFP, Benjamin CREMEL
Image
Foto: AFP, Benjamin CREMEL

Dugo ga se čekalo, ali sada se čini da je pohvatao konce

29.1.2019.
20:58
AFP, Benjamin CREMEL
VOYO logo

Ousmane Dembele se konačno pronalazi u dresu Barcelone, a to je posebno oduševilo njegovog sunarodnjaka i suigrača Samuela Umtitija koji je s puno veselja odvojio vrijeme da nahvali svog mladog suigrača.

Nakon što su ga po dolasku u klub zasule ozljede jedna za drugom, Dembele je je uspio povratiti formu, ali sada ima problema s disciplinom. Ipak, kada mu dođe i kada se potpuno fokusira pokaže da vrijedi novac koji su Katalonci platili za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon proigrao

Usprkos tome što je trenutno ozlijeđen, Umtiti je bio na svečanoj večeri Mundo Deportiva na kojoj je s novinarima razgovarao o Dembeleu i njegovom napretku u dresu Blaugrane koji ide sporije od očekivanog, ali sve više izgleda kao da ga se isplati čekati.

"On je vrlo dobar igrač koji našoj ekipi daje sasvim novu kvalitetu, sad napokon jebeno igra.", rekao je stoper Barcelone nakon čega se ispričao za riječnik koji je koristio. "On je zvijezda koja nam može pomoći da osvojimo La Ligu, Ligu prvaka i Kup Kralja.", zaključio je priču o Dembeleu iskusniji kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo