Zvijezda Barçe ima problem koji je uništio Prosinečkog!

Ozljeda lista noge sve ozbiljnije ugrožava Xavijevu karijeru.

3.11.2011.
19:34
VOYO logo

Xavi se u proljeće 2010. godine podvrgnuo se tretmanu ubrizgavanja hormona rasta da bi mogao nastupiti na Južnoafričkom mundijalu. Primio je tada čak 12 injekcija, a ovoga puta radi se o istegnuću zbog kojega ponovno mora mirovati.

Marca je analizirala da se radi o tipu problema neuobičajenom za nogometaše. Od njega pate sportaši koji intenzivno skaču, poput odbojkaša, a u prošlosti su od njega patile dvije iznimno skupe zvijezde Real Madrida, podsjeća madridski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je Arjen Robben, kojem je list pucao u studenom 2008. i travnju 2009. godine. Nakon toga vodstvo kluba prodalo ga je Bayernu, gdje su se njegovi problemi nastavili. Drugi se primjer odnosi na Roberta Prosinečkog, ponajveću zvijezdu europskog nogometa kada je, u ljeto 1991. godine, stigao u Madrid iz Crvene Zvezde.

Realovi su liječnici mijenjali prehranu hrvatskog nogometaša, podvrgnuli ga mnogobrojnim testovima i učili hodati na drukčiji način. Na kraju su ponudili objašnjenje da su njegovi mišići pucali zbog stresa od velikih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo