'ŽUTI' SE NABRIJAVA NA 'VATRENE': 'Hrvatskoj neće biti nimalo lako'

Image
Foto: AFP

Izbornik Azerbajdžana Robert Prosinečki ima težak zadatak suta na Bakcell Areni protiv Hrvatske u sklopu kvalifikacija za EURO 2016. godine.

2.9.2015.
23:48
AFP
VOYO logo

Susret u Bakuu igra se u 18 od sati po hrvatskom vremenu, a Prosinečki zna da protiv Hrvatske i nema baš neke šanse. No, to ne znači da će na Bakcell Areni Azerbajdžan istrčati s "bijelom" zastavom.

Image
IZBORNIK JE DONIO ODLUKU: /

Pogledajte Kovačevo iznenađenje u prvih 11

Image
IZBORNIK JE DONIO ODLUKU: /

Pogledajte Kovačevo iznenađenje u prvih 11

"Javnost ovdje isto voli pobjeđivati, svuda postoji nekakav pritisak, ali i oni znaju s kim sutra igramo, s jednom od najjačih ekipa u Europi. Mi smo se dobro pripremili, dat ćemo sve od sebe", rekao je legendarni Žuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

je sa svojom momčadi odradio posljednji trening pred sutrašnji dvoboj. Loša vijest za njih je neigranje njihovog ponajboljeg igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede kao 'vjetar u leđa'

No, ono što veseli sve ljubitelje nogometa u Azerbajdžanu i što im je svojevrsni vjetar u leđa su bolje igre njihove reprezentacije, do koje je došlo nakon što je Prosinečki sjeo na njihovu nacionalnu klupu. Pa je tako Azerbajdžan u prvim utakmicama upisao pobjedu protiv Malte 2:0 i bod kod Norveške 0:0.

"Utakmice protiv Malte i Norveške podigle su nam samopouzdanje i pokazale da i mi znamo igrati dobar nogomet. Upravo zbog toga, Hrvatskoj neće biti nimalo lako. Osobno, očekujem jednu motiviranu Hrvatsku koja će ovdje htjeti pobijediti i praktički završiti kvalifikacije. Hrvatska je, bez daljnjega, favorit i željet će što prije dobiti utakmicu. Mi se nadamo da tako neće biti", izjavio je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo