ZORAN MAMIĆ POSTAJE IZBORNIK? / 'Dao sam ultimatum, a ta se priča vrti već mjesecima'

Image
Foto: AFP

'Ugovor je na stolu, potpuno me zadovoljava, no...'

30.12.2018.
11:37
AFP
VOYO logo

Samo nekoliko dana pred početak Azijskog prvenstva nogometna reprezentacija Ujedinjenih Arapskih Emirata poražena je u prijateljskom ogledu protiv Kuvajta 2-0. Pobjedničku momčad s klupe vodi Romeo Jozak, a na klupu UAE-a gura se još jedan Hrvat.

Točnije, rade to mediji koji bi željeli da Zoran Mamić preuzme posao kojeg obnaša Alberto Zaccheroni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara priča...

"Ta se priča vrti već mjesecima, no ne vidim u ovom trenutku da bi se to moglo realizirati. Pa Emirate upravo čeka Azijsko prvenstvo, a neposredno uoči velikog natjecanja pogotovo se ne može smjenjivati izbornika", odgovara Mamić na upit Večernjeg lista o mogućnosti da preuzme izborničku poziciju u reprezentaciji koju su već vodila dvojica Hrvata, Tomislav Ivić 1995. i Srećko Juričić 1999. godine.

Produljenje suradnje

Mamić je u ovom trenutku okrenut momčadi Al Aina koju uspješno vodi i s kojom je nedavno igrao finale Svjetskog klupskog prvenstva u kojem je poražen od Real Madrida. Nudi mu se produljenje suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ugovor je na stolu, potpuno me zadovoljava, no klubu sam postavio ultimatum da ga neću potpisati dok ne riješe statuse nekih igrača koji su mi bitni. Očekujem da se to u sljedećem razdoblju završi pa bih po tom novom ugovoru trebao ostati u Al Ainu do 2021. godine", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo