Započinje li ovime žestoki Dinamov pritisak na Niku Kovača?

Dinamo u subotu u 15 sati na Maksimiru 'gostuje' kod Lokomotive. Prijašnjih 12 dvoboja dobili su Modri, a trener gostiju Zoran Mamić najavljuje novu pobjedu.

25.4.2014.
14:43
VOYO logo

"Čeka nas još jedna utakmica u nizu koju želimo odraditi na najbolji mogući način i dobiti te iskoristiti, kao i onu sljedeću protiv Belupa, da se što bolje pripremimo za finale Kupa."

Mamić je istaknuo kako to nikako neće biti lak zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon serije slabih rezultata Lokomotiva je odigrala dobru utakmicu u Splitu gdje su bili bliže pobjedi te ih svakako respektiramo. Isto tako svi znamo da imaju puno igrača koji se u budućnosti vide u Dinamu tako da ne treba reći da će biti posebno motivirani pokazati da zaslužuju biti tu, a ne tamo."

Zoki je progovorio i o potencijalnim pojačanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću reći da želimo kupiti pet, sedam ili 17 igrača, ali radimo na pojačanjima na raznim pozicijama, čak i u napadu. Naši su napadači ove sezone sjajni, ali želimo imati kvalitetne alternative tako da kada me Duje naljuti ga mogu poslati na tribinu", našalio je strateg Modrih, prenosi službena stranica kluba.

Riječ dvije progovorio je i o nastupu svojih igrača na SP u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ćemo uz Soudanijem u Brazilu imati barem pet igrača. Ne guram svoje igrače u reprezentaciju, ali stojim iza njih i smatram da zaslužuju poziv", rekao je Mamić i naglasio o kojim se imenima radi:

"Kandidati su Čop, Brozović, Ademi i Pivarić", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo