ŠPANJOLSKI NOVINAR OBJASNIO / 'Znate li zašto je Real još gori od Barce? Modrić vam je najbolji primjer...'

Image

Na to je pitanje pokušao odgovoriti španjolski novinar Ernest Folch u tekstu za katalonski list Sport

30.9.2021.
17:00
VOYO logo

Nije ovo bio lijep tjedan za španjolske nogometne velikane i vjerojatno dva najpopularniija nogometna kluba na cijelom svijetu - Real Madrid i Barcelonu. Oba kluba upisala su šokantne, a, moglo bi se reći, i sramotne poraze u Ligi prvaka.

Nogometaši moldavskog Sheriffa u utorak su pobijedili Real Madrid na njegovom terenu i kreirali jedno od najvećih, ako ne i najveće iznenađenje u povijesti Lige prvaka. Najslikovitije ovaj poraz Real dočarava činjenica da je koeficijent na Šerif bio 20 na kladionicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moldavski klub, koji je u kvalifikacijama izbacio hrvatskog prvaka Dinama, slavio je rezultatom 2:1, a do pobjede su sigli u 89. minuti golom Sebastiena Thillija.

Barcelona je u srijedu navečer također krahirala u Lisabonu, gdje su izgubili 3:0 od Benfice, a drugi im je to poraz od 3:0 u jednako toliko utakmica u Ligi prvaka ove sezone. Prvu su utakmicu bez ispaljenog metka pali kod Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LAPORTA PRELOMIO /

Koeman doznao svoju sudbinu na klupi Barcelone

Image
LAPORTA PRELOMIO /

Koeman doznao svoju sudbinu na klupi Barcelone

Tko je gori?

Zanimljivo je pitanje sad - tko je gori, Barcelona ili Real? Na to je pitanje pokušao odgovoriti španjolski novinar Ernest Folch, koji je u svom tekstu za katalonski list Sport naglasio kako je Real ipak dugoročno lošiji klub od Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao glavni razlog naveo je nemogućnost proizvodnje mladih igrača kod Real Madrida, a kao najbolji primjer on navodi Modrića, za kojeg Real Madrid nije još uvijek uspio pronaći zamjenu.

"Ono što Koeman ponosno može pokazati svijetu su mladi igrači - Pedri, Nico, Gavi, Ansu Fati i Demir, dok jer Real nesposoban proizvesti makar jednog igrača koji će konkurirati za prvi sastav", piše u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo