ZNATE LI TKO JE TRENUTNO NAJBOLJI HRVATSKI IGRAČ? / Moglo bi vas iznenaditi da je riječ baš o ovom Vatrenom

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Zanimljivo bi bilo reći tko u ovom momentu, kada su u pitanju hrvatski nogometaši, jest najbolji

15.11.2019.
19:21
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Premda će većina tvrditi kako je najbolji hrvatski igrač i dalje Luka Modrić, uz opaske kako je službeno još uvijek najbolji igrač svijeta, no, on ove sezone zaista nije u dobroj formi i, realno, teško bi ga se moglo svrstati među Hrvate koji trenutno igraju najbolji nogomet, a kamoli igrače cijelog svijeta.

No, zanimljivo bi možda bilo reći tko u ovom momentu, kada su u pitanju hrvatski nogometaši, jest najbolji, odnosno, tko igra u vrhunskoj formi. Naime, mnoge će iznenaditi kako je to Modrićev suigrač iz veznog reda u reprezentaciji, Marcelo Brozović. Interov veznjak ujedno je i najskuplji Hrvat koji vrijedi čak 50 milijuna eura, ali važnije je naglasiti kako je statistički i formom zaista jedan od najboljih u cijeloj Europi, pa samim time vjerojatno i najbolji hrvatski igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MILAN, Sept. 22, 2019 Inter Milan's Marcelo Brozovic celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019., Image: 472333298, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Među najboljima u Italiji

Brozović je tako osvanuo u idealnoj postavi talijanskog prvenstva za prvih 12. kola, a tamo ga je postavio najrenomiraniji sustav koji se bavi sportskom statistikom i analitikom, Opta. Brojni svjetski, europski, hrvatski, talijanski mediji izdvajaju Brozovića kao trenutno jednog od najboljih na svojoj poziciji, a puno znači podatak da recimo među najboljih 11 nema Cristiana Ronalda, prema mnogima jednog od najboljih svih vremena.

Brozović je svoje mjesto našao u veznom redu u 3-4-2-1 sustavu, a društvo mu prave Miralem Pjanić, Papu Gomez i Nainggolan. Ispred njega je Luis Alberto, dok su u špici Lukaku i Immobile. Zadnju liniju čine De Vrij, Acerbi i Theo Hernandez, dok je na vratima Szczesny.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli vi to priznati ili ne, Brozović je trenutno, neosporno, najbolji hrvatski igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo