'Znao sam da će nas pokrasti!'

'Htjeli smo poštenog suca i nismo ga dobili. Kada sam vidio tko će dijeliti pravdu, uplašio sam se.

2.3.2011.
12:34
VOYO logo

Podsjetimo, u zaostalom susretu 18. kola Premiershipa aktualni prvak Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao vodeću momčad prvenstva Manchester United s 2:1 i nanio mu drugi prvenstveni poraz.

Trenutačno vodeću momčad engleskog prvenstva je u vodstvo doveo Wayne Rooney u 29. minuti, izjednačio je Luiz u 54., dok je pobjedu domaćinu deset minuta prije kraja utakmice osigurao Lampard iz penala nakon kontakta Smallinga i Žirkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je utakmicu završio s deset igrača jer je Nemanja Vidić zaradio drugi žuti karton zbog prekršaja na Ramiresu, a Alex Ferguson je poludio na suca Martina Atkinsona jer nije dao drugu opomenu Luizu zbog starta na Rooneyju, a smatra da je dosudio i 'tanak' penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli smo poštenog suca i nismo ga dobili. Kada sam vidio tko će dijeliti pravdu, uplašio sam se. Bojao sam se najgoreg, to se dogogilo i zaista mi nije jasno zašto je Atkinsonu povjerena ovako velika utakmica. Nismo zaslužili ovo. Nevjerojatno je da Luiz za onaj start na Rooneyju nije dobio isključenje. Udario ga je, bilo je to jasno kao dan, no sudac nije ništa vidio. Prije toga je isto napravio Chicharitu dok nije imao loptu. Sudac je bio ispred njih, no i tada je ostao nijem. To je odredilo tijek utakmice. Takve greške mijenjaju susrete, a on će suditi svakog tjedna. Ovo je već treća godina zaredom da nam na Stamford Bridgeu kreiraju sudbinu", bjesnio je menadžer Uniteda Alex Ferguson poslije utakmice te zapljeskao svojim igračima.

"Igrali smo jako dobro. Bila je to naša sjajna izvedba i nismo zaslužili poraz. Ponosan sam na svoje igrače koje u nedjelju očekuje susret s Liverpoolom. Moramo se oporaviti od ovog poraza i pripremiti za taj važan susret", izjavio je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo