ZNAČI LI OVO DA SE REAL IPAK RJEŠAVA MODRIĆA: / Ako im plan uspije, pitanje je gdje će to točno Vatreni igrati?

Image
Foto: Profimedia

Real planira u sljedećem prijelaznom roku ponovo pokušati dovesti dugogodišnju želju, Paula Pogbu

28.4.2020.
9:13
Profimedia
VOYO logo

Iako se posljednjih dana nagađalo da bi hrvatski reprezentativac Luka Modrić mogao ostati još godinu dana u Real Madridu, nekako se planovi madridskog diva ne poklapaju s tim navodima.

Naime, Real planira u sljedećem prijelaznom roku ponovo pokušati dovesti dugogodišnju želju, Paula Pogbu. Transfer-saga s Francuzom traje već godinama, a ovoga ljeta posao bi čak mogao i proći i to baš zbog drastičnog pada vrijednosti igrača i koronakrize. Spominje se ogroman pad cijene pa neki idu toliko daleko i tvrde da će Pogba možda otići za tek 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba ujedno ulazi u posljednju godinu ugovora, a tada vrijednost igrača drastično opada jer ako uđe u posljednjih pola godine može pregovarati s kime god želi i klubu na kraju ne ide nikakva odšteta. Pogba prema napisima pojedinih španjolskih i engleskih medija želi otići iz Manchestera i zapravo sada neke veće prepreke ne postoje.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Luka Modric celebrates after scoring a goal Getafe CF v Real Madrid, Football, La Liga, Estadio Coliseum Alfonso Pérez, Madrid, Spain - 04 Jan 2020, Image: 491016448, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu Reino/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što će biti s Modrićem?

No, nije Pogba jedina želja Reala. Naime, Madriđani žele dovesti i mladog superstara 17-godišnjeg Eduarda Camivangu. Camivanga je ponajbolji igrač Rennaisa i vrijedi ogromnih 37 milijuna eura, ali opet, zbog koronakrize Real ga vjerojatno može dobiti za neku razumnu cifru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je nakon svega, ako Realu ovaj plan prođe, gdje će točno igrati Modrić? Na poziciji veznih igrača Real bi tada imao Pogbu, Camivangu, Modrića, Kroosa, Casemira, Valverdea, Isca, Odegaarda i možda još pokojeg mladog igrača. Netko će tu morati otići, a čini se da bi to mogao biti baš Modrić jer i on je u posljednjoj godini ugovora i realno ove sezone ga je već Valverde istisnuo iz momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo