ZLATKO DALIĆ OTKRIO ZA KOGA JE GLASAO PA PORUČIO: / 'Messi je najbolji igrač na svijetu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zlatko Dalić i Luka Modrić osigurali si mjesto na prestižnoj dodjeli

24.9.2018.
21:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Godina iz snova kapetana hrvatske nogometne reprezentacije mogla bi večeras postati još ljepša uruči li mu FIFA nagradu The Best za najboljeg nogometaša u 2018., a u žestokoj konkurenciji za titulu koja će biti uručena najboljem treneru godine nalazio se i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić otkrio za koga je glasao

''Ovo je nešto predivno. Razmjenjujemo iskustva, družimo se, ali sad bez pritiska. Zaista mi je velika čast da sam u društvu Deschampsa i Zidanea, da sam među tri najbolja trenera na svijetu. Sjajna je to stvar za hrvatski nogomet da ima dva predstavnika u ovom društvu. Ovo je zahvala svim mojim igračima, nije ovo mala stvar, a naše srebro je dovelo do svega'', rekao je Dalić za HRT uoči početka dodjele pa otkrio tko je za njega najbolji igrač na svijetu:

''Luka je to zaslužio ove godine. Messi je najbolji na svijetu, ali ovo je Lukina godina'', rekao je Dalić koji je otkrio da je glasao za Modrića za najboljeg igrača i za Deschampsa za najboljeg trenera pa prokomentirao i reprezentaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Krenuli smo loše u novu sezonu, ali to nas neće obeshrabriti. Znamo što je naš cilj, a to je EP. Reprezentacija nije posao od jednog dana, nego od nekoliko godina.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo