ZIDANE BRANI SVOJ IZBOR IGRAČA ZA EL CLASICO: / 'Ne žalim što sam Kovačića uvrstio u početni sastav, a Real se nikada ne predaje'

Image
Foto: AFP

"Ne želim objašnjavati zašto Isco nije igrao, ja sam trener i odlučujem", rekao je između ostalog Zidane

23.12.2017.
18:08
AFP
VOYO logo

ŠPANJOLCI KRIVE KOVAČIĆA ZA PORAZ: ‘Barceloni je otvorio cijeli koridor prema golu, koga je čuvao?’

Image
ŠPANJOLCI KRIVE KOVAČIĆA ZA PORAZ: /

'Barceloni je otvorio cijeli koridor prema golu, koga je čuvao?'

Image
ŠPANJOLCI KRIVE KOVAČIĆA ZA PORAZ: /

'Barceloni je otvorio cijeli koridor prema golu, koga je čuvao?'

Veliku pobjedu upisala je Barcelona danas na Santigao Bernabeu. Real je pao sa 3-0 , a trener Katalonaca, Ernesto Valverde, otkrio je kako je sružio Zidaneovu momčad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspjeli smo u drugom poluvremenu pritisnuti ih više na njihovu polovicu, imamo kvalitetne igrače koji mogu zabiti. Real nas je pritisnuo na sredini terena i puno puta morali smo napadati dugim loptama. Presretan sam, bila je to jako posebna utakmica, doći će nam kao poklon za uživanje ovih dana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije ni polovica sezone'

Svjestan je Valverde da prvenstvo još nije riješeno, a iznenađen je bio i Kovačićem u prvoj postavi:

"Je li gotovo prvenstvo? Pa još nije ni polovica sezone! Imamo veliku prednost pred rivalima, ali ne smijemo misliti o tome, nego nastavljati osvajati bodove. Kovačić? Nisam očekivao da će igrati od početka, to je bilo iznenađenje. Vjerovali su da će pritisnuti Messija, kao što je to bilo u utakmicama superkupa na početku sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nećemo se predati, Real se nikad ne predaje'

S druge strane, novinari su od Zidanea tražili odgovore vezane uz postavu:

"Ne žalim što sam Kovačića uvrstio u početni sastav. Znam da će me sutra 'ubiti', ali to je nogomet. Nismo loši, ljutit sam jer poraz je bolan, ali ne mijenja ništa. Nećemo se predati, Real se nikad ne predaje", rekao je Zidane pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim objašnjavati zašto Isco nije igrao, ja sam trener i odlučujem. S obzirom na tijek utakmice, nisam mogao računati na Isca. Uvjetovalo je to isključenje, koje je došlo taman kad sam htio mijenjati dva igrača. Tada sam morao umjesto Benzeme uvesti Nacha da posložimo obranu. Ne zaslužujemo ovo, ali takav je nogomet. A ja se neću mijenjati, bez obzira na sve. Poraz boli, ali prvenstvo nije odlučeno", prenosi Marca.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo