drhti mu tlo pod nogama / Žestoke kritike njemačke legende: 'Kovač se pogubio, ovog Bayerna se više nitko ne boji!'

Image
Foto: AP Images

Pošteđen kritika nakon novog posrtaja Kovač nije ostao ni od strane uglednih stručnjaka povezanih s Bayernom

5.11.2018.
11:23
AP Images
VOYO logo

Niko Kovač nikako da pronađe svoju oazu mira u Münchenu. Nakon što je s dvije uzastopne prvenstvene pobjede povratio malo mira među medije i svlačionicu, Kovaču je nakon remija s Freiburgom na domaćem terenu ponovno zadrhtalo tlo pod nogama. Navijači su kritički nastrojeni, a mediji nemilosrdni. 

"Ova momčad nema ništa s onom iz Katalončeva (Pep Guardiola op.a.) vremena kada je dominirala. Bayernova igra je siva. Naprijed nema ideje, nema dinamike, momčad je statična, a u obrani nestabilna. Nakon reprezentativne stanke upisane su četiri pobjede, ali sve su bile na silu, neuvjerljive i bez sjaja", stoji u vrlo kritičnom tekstu spram Bayernovih predstava koje je objavio ugledni dnevnik Focus

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošteđen kritika Kovač nije ostao ni od strane uglednih stručnjaka povezanih s Bayernom, pa je tako igru Bavaraca kritizirao i Lothar Matthäus. 

"Ovog Bayerna se više nitko ne boji! U momčadi nema kohezije ni uživanja u igri!", bez dlake na jeziku je bio Matthäus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački mediji vrve tekstovima koji pišu o nestabilnosti u momčadi, neslaganju igrača s trenerom, neplaniranom curenju informacija iz svlačionice, a prave nevolje mogle bi doći ne pobijedi li Kovač u idućem kolu. 

Idućeg vikenda Bayern putuje na Signal Iduna Park, dom Borussije Dortmund, vodeće momčadi prvenstva koja je trenutno prva na ljestvici s četiri boda prednosti ispred Bayern. Ispusti li Kovač ondje bodove te time dopusti Borussiji bijeg na +7, njegova priča u Münchenu mogla bi doći kraju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je nervoza oko kluba velika, samo je potvrdio i sportski direktor Hasan Salihamidžić, kojeg su na presici pitali što će se dogoditi s Kovačem ako izgubi u subotu protiv Borussije. 

Salihamidžić je nervozno odgovorio: 'Ne postavljajte glupa pitanja!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo