ŽELITE GLEDATI VATRENE PROTIV FURIJE? POŽURITE SE: / HNS objavio informaciju o prodaji ulaznica, Maksimir bi opet mogao biti pun

Image
Foto: AFP

Utakmica Lige nacija između Hrvatske i Španjolske igra se u četvrtak

12.11.2018.
11:41
AFP
VOYO logo

Veliki interes vlada za dvoboj između hrvatske nogometne reprezentacije i španjolske izabrane vrste. Susret je to koji će se odigrati na stadionu Maksimir u četvrtak s početkom u 20:45 sati, a u sklopu Lige nacija.

'Nakon što su u prodaji ulaznica putem interneta iskorišteni puni kapaciteti za tribine Istok i Zapad dolje, rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza odlučilo je aktivirati i tribinu Zapad gore', poručuju iz Hrvatskog nogometnog saveza podsjećajući i na to da 'u ponedjeljak od 12:00 sati počinje prodaja na blagajnama stadiona Maksimir, a u prodaji će biti ulaznice za sljedeće tribine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostalo još 8427 ulaznica

Tribina Sjever dolje: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 1691 ulaznica) Tribina Sjever gore: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 2991 ulanica) Tribina Zapad gore: 100 kuna (kapacitet 3745 ulaznica).'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja znati da jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica pri čemu osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

'Blagajne na stadionu Maksimir radit će svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, do prodaje punog kapaciteta stadiona raspoloživog za ovu utakmicu', zaključuju iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo