RIJEKA DOBILA NAJTEŽEG MOGUĆEG SUPARNIKA: / Za ulazak u Ligu prvaka Kekove trupe moraju srušiti moćni Olympiakos

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U petak je hrvatski prvak saznao svog protivnika za ulazak među elitu europskog nogometa. Rijeka i Olympiakos igrat će za ulazak u skupinu Lige prvaka, odlučeno je ždrijebom u Nyonu.

4.8.2017.
12:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatskog prvaka čeka težak suparnik, prvak Grčke, kojeg su htjeli izbjeći i s kojim do sada nisu nikada igrali. Za plasman u grupnu fazu Lige prvaka, rezultat koji donosi gotovo 15 milijuna eura, izabranici Matjaža Keka moraju izbaciti najjaču grčku momčad čiji su navijači Gate 7 u bratskim odnosima s Delijama, a klub s Crvenom Zvezdom. Moraju tako Riječani napraviti ono što srpski prvak Partizan nije uspio u trećem pretkolu gdje je Olympiakos prošao s ukupnih 4-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica se igra 15. kolovoza u Grčkoj, a uzvrat je sedam dan kasnije na Rujevici. Ako Rijeka prođe igrat će prvi put u Ligi prvaka, a u slučaju poraza ostaje im igranje u skupini Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


UŽIVO:

12.10 - Olympiakos je poznat kao klub koji ima vatrene navijače koji se zovu Gate 7 i koji su u bratskim odnosima s Delijama. Stoga, nema sumnje da će ova utakmica biti pod posebnim povećalom i kao takva izazvat će veliki interes navijača Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.06 - Počelo je izvlačenje parova.

Image

12.00 - Počinje uvodni program ždrijeba Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9.33 - Potvrđene su podskupine. Rijeci prijete Olympiacos, Celtic (SCO), Kopenhagen, APOEL (CIP), Maribor (SLO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka neće biti među nositeljima pa su joj potencijalni protivnici nositelji grčki Olympiakos, danski Kobenhavn, škotski Celtic, ciparski APOEL i slovenski Maribor.

POVIJESNI USPJEH NA NEOSVOJIVOJ RUJEVICI: Rijeka izdržala napade Red Bull Salzburga i stigla na korak do ulaska u Ligu prvaka!

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola na Rujevici Riječani su odigrali 0-0 protiv RB Salzburga te prošli dalje zahvaljujući rezultatu 1-1 i golu u gostima u Austriji. Na taj način osigurali su jesen u Europi. Naime, ne izbore li u doigravanju Ligu prvaka, imaju zajamčeno mjesto u grupnoj fazi Europske lige.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo