OGLASIO SE / Zdravko Mamić zaplakao zbog Ćire: 'Jako mi je teško govoriti o njemu'

Image

Blažević je više od 60 godina bio u braku sa suprugom Zdenkom s kojom je dobio troje djece, sina Miroslava Juniora te kćeri Barbaru i Catherine.

8.2.2023.
13:23
VOYO logo

U Zagrebu je u 88. godini života nakon duge i teške bolesti preminuo bivši hrvatski nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević. Blažević je preminuo nakon što se duže vrijeme borio sa zloćudnom bolešću, koja je, nažalost, metastazirala.

Nakon smrti Ćire Blaževića oglasili su se brojni poznati, a smrt legendarnog trenera posebno je pogodila Zdravka Mamića koji je s Ćirom imao specifičan odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio mi je i vjenčani kum, prijatelj i uzor", rekao je Mamić za Dnevni avaz. Ćiro i on jedno vrijeme bili su u sjajnim odnosima, a onda su prije desetak godina žestoko zaratili i prozivali se putem medija. Mamić je Ćiru uspoređivao s Hitlerom, a Ćiro Mamića nazivao cinkarošem i izdajnikom. Kasnije su se opet pomirili.

"Jedinstvena osoba. Jako mi je teško govoriti o njemu. Hvala mu za sve što me naučio i što je dao Dinamu i hrvatskom nogometu. Bio je i neviđeni čovjek", pričao je kroz suze Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio poseban. Bio je čovjek topline, šarma, neviđene inteligencije i bio je poseban trener. Ali nije ni približno ostvario rezultate kakav je bio trener. To mi je žao, zaslužio je puno više. Nikad nisam vidio takvog trenera kao što je on, bio je neviđen stručnjak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo