Dinamov gazda napokon otkrio što misli o bratovom mahanju ostavkom!

30.10.2014.
21:10
VOYO logo

Opatijci su vodili sve do 90. minute i bili na rubu ogromne senzacije, ali je Dinamo u zadnjim sekundama s bijele točke izjednačio na 1:1, a potom je u produžecima osigurao pobjedu 4:2. Trener Mamić je poslije dvoboja spominjao ostavku, a što o svemu misli njegov brat i izvršni predsjednik ModrihZdravko, otkrio je u izjavi za klupsku internetsku stranicu.

"Bio sam iznenađen izjavom trenera jer nisam vidio nijedan razlog za tako nešto, a kamoli da uopće pomisli na ostavku. Opet, poznavajući njega, a sigurno ga najbolje poznajem, moram reći da ga razumijem. On stoji iza tih dečki ne 100, nego 300 posto i zato je tako reagirao. Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina i siguran sam da će nas voditi i sljedeće ljeto u novi pohod na Ligu prvaka", jasan je bio Dinamov gazda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uAVZqUk0RZQ

"Klub im bezrezervno vjeruje i trener i njegov stručni stožer imaju punu podršku Uprave kluba. Odigrali smo 24 utakmice od kojih smo 19 dobili, dvije igrali neodlučeno i tri izgubili; za sada smo zadovoljni. Tko može takve rezultate uopće dovesti u pitanje? Prema tome, potpuno smo koncentrirani na ove dvije utakmice (Split u prvenstvu i Salzburg u Europskoj ligi, op.a.) jer nam one mogu uljepšati jesen. Međutim, nema nikakvog imperativa", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je izrazio uvjerenje da će Zoran i njegov stručni stožer u nadolazećim godinama dodatno uljepšati klupsku povijest.

"Dinamo je u posljednjih deset godina statistički najuspješniji u svojoj stogodišnjoj povijesti, a sljedećih deset godina bit ćemo još bolji i nadmašiti i te uspjehe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo