neki sretni, neki bijesni /

Zdravko Mamić od 2019. ulazi u susjedni klub? 'Škripari' žestoko napali čelništvo NK Široki Brijeg

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ima sve ono što mu je potrebno da može nastaviti raditi kao menadžer i poduzetnik u državi gdje je našao utočište od kaznenog progona

14.10.2018.
20:34
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Neke stvari će se od 2019. godine promijeniti što se tiče ulaska u novu eru ovog uspješnog sportskog kolektiva, doznaje portal ŠirokiBrijeg.info iz krugova bliskih Zdravku Mamiću, kao i dužnosnika NK Široki Brijeg.

Kako ovaj medij piše, Mamić sigurno neće ulaziti u nešto gdje bi godinama čekao zaradu, ali nije odbačeno da im pomogne na druge načine. Sada kada je pronašao klub koji ima tradiciju, muški omladinski pogon, ženski nogometni klub, infrastrukturu, ima sve ono što mu je potrebno da može nastaviti raditi kao menadžer i poduzetnik u državi gdje je našao utočište od kaznenog progona, kreće s realizacijom svoga djelovanja od 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do tada priprema teren s dovođenjem novih igrača, dok je trenera već instalirao i koji svoj trenerski posao radi više nego korektno, a što su za ŠirokiBrijeg.info potvrdili i brojni nogometaši koji su zadovoljni njegovim radom i samim profesionalnim pristupom. Inače, navijači NK Široki Brijeg "Škripari" žestoko kritiziraju čelništvo svog kluba zbog ulaska i "petljanja" Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo