Mamić opet 'jaše': 'Ja sam miš, a on je institucija!'

"Zar mislite da je ovakav status slučajan? To je Davor Šuker. U svjetskim razmjerima ja sam miš mekinjaš, a on je institucija.

17.10.2012.
10:11
VOYO logo

"Usudio bih se reći da je ovo jedna od najboljih utakmica hrvatske reprezentacije. Ja se ne sjećam da je Hrvatska odigrala bolje u zadnjih deset godina, trebalo je biti deset razlike. Jednostavno, rezultat nije realan", oduševljen je bio nakon trijumfa Hrvatske nad Walesom Zdravko Mamić. Dinamovog izvršnog predsjednika posebno su dojmile i tribine, tako da je u euforičnom raspoloženju najavio i novu utakmicu u Osijeku: "Mislim da je Osijek zaslužio da ovdje proslavimo odlazak u Brazil u utakmici protiv Škotske. Ambijent je bio fenomenalan i želio bih da ovo bude jedan novi početak u hrvatskom nogometu, pri čemu mislim na atmosferu koja se ponovno vratila, nakon što smo je negdje izgubili prije godinu ili dvije dana."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZvwswdHZtuE8GXig
szólj hozzá: Croatia vs Wales 2:0 GOALS HIGHLIGHTS Na pitanje da li je Štimčevo gestikuliranje šakom prema tribini, bilo upućeno prema njemu, Mamić je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio da bi to bilo tako, ali on se okrenuo svom narodu koji je dao podršku njemu i momčadi i to je potpuno prirodna reakcija. Ako netko sada traži mrlje, onda s njime nešto nije u redu. Bio je to festival svega dobrog što nogomet čini lijepim."

Za kraj se osvrnuo i na status kojeg je Hrvatska imala u ovim kvalifikacijama za SP. "Zar mislite da je ovakav status slučajan? To je Davor Šuker. U svjetskim razmjerima ja sam miš mekinjaš, a on je institucija. Moramo čuvati svoje institucije", zaključio je Mamić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo