Zdravko Mamić iznenadio nogometnu Hrvatsku: 'Moram se zaštititi, zato moram otići'

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić odustao je od kupnje igrača Osijeka Borne Bašića i Josipa Mišića.

31.12.2014.
10:26
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je odlučio pomoći Osijeku da se izvuće iz financijske krize, na način da kupi njihova dva vrijedna igrača Josipa Mišića (20) i lijevog bočnog Borne Barišića. Ali, sad nema ništa od toga. Neformalni gazda hrvatskog nogometa je Sportskima kazao kako je odustao od tog posla. Pričao je i kako je često pomagao klubovima i pojedincima, ali je zauzvrat, doduše ne uvijek, dobivao nož u leđa i - bezobrazluk.

"Dinamo izlazi iz već dogovorenog posla s Osijekom!", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić tvrdi da je u prvom redu želio pomoći Osječanima, iako nekako mislimo kako je tu bila i želja za eventualnom kasnijom zaradom (u slučaju da igrači pokažu svoju kvalitetu u zagrebačkom izlogu) i, naravno, povećavanjem vlastitog rostera momčadi iz Maksimira.

"Moram se zaštititi, zato moram otići iz toga. Osijeku želim da nađe 100 milijuna eura bez mene. Htio sam pomoći, jer Osječani su moji sportski prijatelji, ali kad bih išao u taj posao, to bi bio čisti mazohizam prema sebi", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovog šefa je vjerojatno povrijedila reakcija navijača Osjeka, koji su se žestoko usprotivili bilo kakvim odnosima kluba sa Mamićem. Kohorta je u priopćenju poslala poruku "okanite se Mamića" i tako uzburkala nemirne duhove šefa Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo