Mamićeva poruka 'svim misliocima na svijetu': 'To se neće dogoditi'

'Koliko god se trudili svi mislioci na svijetu objasniti da će Halilović iskoristiti neku pravnu začkoljicu na štetu kluba, to se neće dogoditi', poručio je Zdravko Mamić.

16.7.2013.
8:35
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić otputovao je s klubom u Luksemburg, gdje Modre u utorak navečer (19.30) očekuje dvoboj 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Fole Esch, no ni u inozemstvu ne može 'pobjeći' od domaćih tema.

Jedna od njih je i Dinamov dragulj Alen Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sve jednom razjasnimo. Alen Halilović ima petogodišnji ugovor s Dinamom! Koliko god se trudili svi mislioci na svijetu objasniti da će Halilović iskoristiti neku pravnu začkoljicu na štetu kluba, to se neće dogoditi. Uopće ne sumnjam da će se taj ugovor poštivati i da neće doći do korištenja pravnih smicalica", izjavio je Mamić za Sportske novosti te dodao:

"Činjenica je da smo mi kao klub sve dogovorili s Tottenhamom! Mi smo bili zadovoljni, ali igrač i njegova obitelj nisu. To je njihovo legitimno pravo. Što će se dalje događati, nitko ne zna. Alen je naš kapital, te ovisno od tome koliko dugo ostane i budućnost", rekao je Mamić te do zime najavio "tri ekstra klase u svlačionici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo