Zbog reprize šamara iz 1979. godine dobio otkaz!

Bogati vlasnik Chelseaja Roman Abramovič je nakon subotnjeg poraza od West Bromwich Albiona izgubio živce te treneru Andreu Villasu-Boasu dao otkaz.

4.3.2012.
15:14
VOYO logo

Engleski mediji već neko vrijeme najavljuju ovakav ishod, no portugalski strateg uporno je odbijao ozbiljnije analize u medijima te čak poručio kako nikada neće dati otkaz jer nije tako naučen.

No, nezadovoljstvo čelnika kluba sa Stamford Bridgea kulminiralo je nakon što je WBA prvi put nakon 1979. godine uzeo skalp Chelseaju te se odlučio na raskid suradnje s čovjekom koji je Porto odveo do europskog naslova i za trenera do kraja sezone postavio Roberta di Mattea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Boas Chelsea ostavlja s najmanjim bodovnim kontom (46 bodova iz 27 utakmica) od premierligaške sezone 2001./02. kada je u ovoj fazi sezone skupio 44 boda, dok je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod Napolija engleski klub izgubio s 3:1.

Baš uoči te utakmice došlo je do pobune u svlačionici, a bunu su predvodili Cole, Lampard i Essien koji su zauzvrat dobili klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljstvo u svlačionici je raslo iz utakmice u utakmicu, a nakon poraza od WBA je Abramovič shvatio da je Boasev odlazak najbolje rješenje za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo