ZBOG OVAKVIH RIJEČI RAKITIĆ IMA STATUS BOŽANSTVA: / Pogledajte što je Vatreni izjavio nakon pobjedonosnog gola za Sevillu

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je nakon utakmice komentirao svoj nastup i pogodak

16.9.2020.
8:16
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić zabio je u utorak pobjednički gol u slavlju Seville od 3-2 nad prvoligašem Levanteom u prijateljskoj utakmici, što mu je bio prvi nastup od dolaska u klub.

Rakitić, koji je prije dva tjedna došao iz Barcelone, ušao je u igru u drugom poluvremenu te je zabio gol u 96. minuti nakon kornera. Istrčao je s "desetkom" na leđima, brojem koji će nositi ove sezone, a koji je ostavio argentinski veznjak Ever Banega napustivši Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

LISBON, PORTUGAL - AUGUST 14: Ivan Rakitic of FC Barcelona looks on during a pitch inspection prior to the UEFA Champions League Quarter Final match between Barcelona and Bayern Munich at Estadio do Sport Lisboa e Benfica on August 14, 2020 in Lisbon, Portugal.,Image: 552558253, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Pogodak pogledajte OVDJE.

Sevilla je na poluvremenu gubila 0-2, no onda je preokrenula rezultat. Pobjednik Europske lige priprema se za utakmicu europskog Superkupa protiv Bayerna koja će se igrati 24. rujna u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je nakon utakmice komentirao svoj nastup i pogodak, a odlučio ga je posvetiti obitelji kao i tragično poginulom suigraču Joseu Antoniju Reyesu.

"Gol sam posvetio svojoj obitelji, ženi i rodbini koja je stalno uz mene. Željeli su me opet vidjeti u dresu Seville, a poseban osjećaj je nositi broj koji je imao i Jose Antonio Reyes. Siguran sam da je sretan zbog ovog gola i da nas prati od gore", rekao je Rakitić, nova "desetka" Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo