Zbog Mandžukića ugledni portal promijenio mišljenje!

Odličan nastup u 31. kolu njemačkog prvenstva priuštio je hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću premijerno pojavljivanje u momčadi kola prema izboru portala Goal.com.

25.4.2011.
18:11
VOYO logo

"Trebao je biti veliko pojačanje Vukova, no nije se čak ni izborio za početnu postavu. Sve što je pokazao na trenu jest nepromišljenost i razdražljivost. Bio je nagao i oštar, a novac koji je za njega dat nije ni iz bliza opravdao", objavio je prije nekoliko dana ugledni nogometni portal Goal.com zašto je Mario Mandžukić uvršten među deset najgorih pojačanja sezone u Europi.

No, od ovoga vikenda sve se promijenilo. Napadač Wolfsburga zabio je u 4:1 pobjedi svoje momčad protiv Kölna dva pogotka, a upisao je i jednu asistenciju. Tako je i portal Goal.com donekle korigirao vlastite stavove o hrvatskom nogometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xidvkd

"Igrač koji je donedavno promatran kao jedan od najvećih promašaja, natjerao je svoje kritičare da još jednom propitaju svoje mišljenje o njemu. Bio je opasan po gol Kölna uputivši čak šest udaraca prema vratima Michaela Rensinga, a svoj broj pogodaka podigao je sa tri na pet", stoji u komentaru uz Mandžukićevo ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam bio razočaran, a sada sam napokon zaigrao na svojoj najboljoj poziciji. Znao sam da će moje vrijeme doći", rekao je preporođeni Mandžo, kojeg je Magath sa krila pomaknuo na mjesto srednjeg napadača, uz Grafitea.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xidvuc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104160269006 arti-201104040912006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo