GADNE POSLJEDICE / Zastrašujuće izjave supruge svjetskog prvaka Oleksandra Usyka. Rat ga je promijenio i fizički i psihički: 'Ne priča ni sa kim...'

Image
Foto: Profimedia

Usyk će uskoro braniti pojaseve protiv Anthonyja Joshue, ali prema njezinim tvrdnjama on više nije ista osoba

14.4.2022.
8:27
Profimedia
Play logo

Supeuga svjetskog boksačkog prvaka Oleksandra Usyka, Jekaterina Usyk, opisala je na društvenim mrežama koliko je rat u Ukrajini utjecao na njezinog supruga i koliko se on uspio u kratkom roku drastično promijeniti.

Usyk je nedavno teške volje napustio Ukrajinu koju je odmah po početku rata s Rusijom došao braniti. Priča se kako su ga prijatelji i suborci natjerali da napusti domovinu i ode boksati kako bi svijetu pričao o strahotama koje se događaju u Ukrajini. Usyk će uskoro braniti pojaseve protiv Anthonyja Joshue, ali prema njezinim tvrdnjama on više nije ista osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oleksandr je izgubio deset kilograma u samo tjedan dana. Bio je slomljen zbog svega što smo proživljavali, a on je još bio branitelj. Govorila sam mu da bi trebao svima reći o onome što se događa u Ukrajini, ali njemu je to bilo preteško. Šutio je i trpio, nije pričao ni s kim. On je uvijek branio svoju zemlju i obožava je", objasnila je njegova supruga.

shimmer fallback
shimmer fallback

Uništili im kuću

Usykovima je prije dva tjedna devastiran dom u blizini Kijeva, a Jekaterina je pokazala što su im tenkovi napravili od kuće.

"Ruski svijet! Evo, došli su i do mene! Životinje! Sve su uništili!" komentirala je Jekaterina, što prenosi sport.24tv, a prije nekoliko dana ruska im je vojska zauzela dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su Usykovi primili i SMS u kojem je pisalo da im je u dvorištu parkiran tenk, a Jekaterina im je žestoko odgovorila: "Kurve, pustite ih neka žive, uništit ćemo ih uskoro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RUSKI SVIJET /

Ovako danas izgleda kuća Oleksandra Usyka. Susjedi su bili u pravu, bila je to manja vojna baza: 'Životinje! Sve su uništili'

Usyk se trenutno priprema za meč s Joshuom, koji je na rasporedu negdje koncem srpnja, a pitanje je hoće li se do tada opraviti jer se i na njegovim slikama na Instagramu vidi kako je drastično smršavio i izgubio se onaj njegov prepoznatljiv širok osmijeh.

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo