ZAŠTO SE POGBA MUČI U UNITEDU? / Skupocjeni veznjak propada na Old Traffordu samo zbog jedne stvari

Image
Foto: AFP

Nekada je glasio kao jedan od najboljih, ali o tome danas nema govora.

12.12.2018.
15:29
AFP
VOYO logo

Francuski veznjak Paul Pogba nakon četiri godine u Juventusu u ljeto 2016. vratio se na Old Trafford, klub u kojem je započeo seniorsku karijeru.

Rekordan transfer trebao je najaviti bolje dane za engleskog velikana nakon odlaska Alexa Fergusona u mirovinu, međutim sivilo se nastavilo i pod Joseom Mourinho. Jedan od simbola neuspjeha u posljednje tri sezone postao je upravo Pogba. Umjesto da bude motor momčadi, ponekad se čini kao uteg pa ga Portugalac sve više koristi kao rezervu opciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savjet Unitedu

O razlozima zbog kojih Pogba u Unitedu ne uspijeva ponoviti predstave iz vremena u Juventusu progovorio je Eladio Paramas, nekadašnji Mourinhov savjetnik. Za njega je problem što pokraj sebe nema 'terijera', tj. neumornog trkača koji će odrađivati posao za njega.

Image
Foto: AFP

Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) talks with Manchester United's French midfielder Paul Pogba (R) after the second Tottenham goal goes in during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley Stadium in London, on January 31, 2018. / AFP PHOTO / IKIMAGES / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

"Pogba puno vrijedi kada je pitanju marketing, toliko da je United za pola godine vratio on što je uložio za njega. Međutim, bez trkača u momčadi poput Matuidija ili Kantea, on na travnjaku ne vrijedi ništa", kazao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"United nije doveo Mourinhu takve igrače iako ih je tražio prošlog ljeta pa je sada prisiljen gledati kako se Pogba pretvara u igrača koji gubi najviše loptu u Premier ligi", pojasnio je.

U zadnje vrijeme dosta se spekulira o tome da će napustiti United i vratiti se u Juventus. Kao još jedna opcije spominje se dosta često Barcelone, ali sve je to trenutačno na razini glasina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo