ZAŠTO ODJEDNOM NE ŽELE VATRENOG? Iz kluba koji mu je trebao spasiti karijeru stiže mučna poruka: / 'Ne treba nam on i ne pregovaramo'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni se ove sezone silno muči u Milanu gdje je stigao ljetos na dvogodišnju posudbu

6.1.2020.
11:45
Profimedia
VOYO logo

Premda je njemački medij sklon senzaciji, Bild, izašao s informacijom kako je hrvatski nogometaš Ante Rebić na korak od povratka u Eintracht, čini se kako to nije baš točno. Vatreni se ove sezone silno muči u Milanu gdje je stigao ljetos na dvogodišnju posudbu s pravom otkupa za 25 milijuna eura, iz Eintrachta, odigrao je tek 177 minuta u crveno-crnom dresu i nema niti gola niti asistencije na svom kontu.

Povratak u Frankfurt trebao mu je biti spasonosan jer Milan je u međuvremenu doveo Zlatan Ibrahimovića, a to znači da Rebić postaje tek treća ili četvrta opcija. Čak je u medije procurila i fotografija Rebića u Frankfurtu, a to su svi odmah povezali s njegovim povratkom. Kako i ne bi, kada je večerao s bivšim suigračima, a navodno je imao i poduži razgovor s trenerom Adijem Hutterom. Ali čini se kako će Rebić još neko vrijeme ipak zapeti u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebic of AC Milan during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481047840, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)7980659747 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Ne žele Rebića

Međutim, sportski direktor Frankfurta Fredi Bobic tvrdi kako nema namjeru vraćati Rebića ove zime. "Ne, ne radimo na Rebićevu povratku. Ante je često u Frankfurtu, pa je tako i na svjetlo dana izašla ta fotografija. I odmah su se pojavile priče, koje nemaju podlogu", bio je vrlo decidiran Bobic.

Premda Eintracht ove sezone ne igra tako uvjerljivo, tek su 13. u Bundesligi i ostali su bez trojica udarnih napadača Sebastiana Hallera koji je u West Hamu, Luke Jovića koji je u Real Madridu i Ante Rebića, Bobic veli da nema namjeru vraćati Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam strukturom kadra i njegovom kvalitetom. Kada su svi igrači zdravi i spremni onda možemo puno. Mogu ja sada jednostavno reći 'dovest ćemo dva-tri igrača', ali što se mene tiče to nema nikakvog smisla, pogotovo ne u zimskom prijelaznom roku. Znam što ova momčad može, pokazala je jesenas nekoliko puta, pogotovo kada smo svladali Bayer 3:0 te uvjerljivo slavili protiv Bayerna 5:1. Kada momčad igra na svojoj razini onda se nemamo koga bojati", rekao je Bobic.

Kaže da postoji šansa da nekog dovedu, ali za sada to neće raditi. "Uvijek postoji mogućnost da će se nešto otvoriti na tržištu, postoji mogućnost ozljede, ali kako sada stvari stoje nemamo nikakve potrebe dovoditi bilo koga", zaključio je Bobic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo