Zasjenio i Rakitica: 'Ovo je najbolji dan u mome zivotu'

Izvan sebe je od srece bio Sevillin heroj Stephane M'Bia koji je u cetvrtoj minuti sudacke nadoknade dvoboja protiv Valencije uveo andaluzijski klub u finale Europa lige.

2.5.2014.
9:08
VOYO logo

Sevilla je u prvoj utakmici prije tjedan dana slavila s 2:0 i na Mestallu je dosla puna samopouzdanja. No, Valencia je pred svojim navijacima kreirala preokret, u 69. je minuti povela s 3:0 i sve do sudacke nadoknade drzala prolaz u rukama.

Ipak, u cetvrtoj minuti sudackog dodatka M'Bia se dokopao jedne lopte i glavom je poslao u mrezu, te donio Andaluzanima plasman u finale u kojem ce 14. svibnja u Torinu igrati protiv Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najbolji dan u mome zivotu", odusevljeno je pricao M'Bia nakon utakmice.

"Sretan sam jer se utakmica zakomplicirala i bilo je jako tesko igrati na ovom terenu. Gol koji sam zabio je nevjerojatan. Posvecujem ga svojoj obitelji, ocu i majci. Uzbuden sam, ovo je definitivno najsretniji trenutak u mome zivotu", dodao je kamerunski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilli ce ovo biti treci finale Kupa UEFA-e, odnosno Europa lige. U oba prethodna je i osvajala trofej: u sezoni 2005/06 je pobijedila Middlesbrough, a godinu dana kasnije Espanyol.

//www.youtube.com/embed/MYsDaGle5rs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Sevilla nije ni trebala igrati ove sezone u Europa ligi jer je lani u spanjolskom prvenstvu bila tek deveta. No, usla je u natjecanje zbog suspenzije Malage i uskracivanja UEFA-ine licence Rayo Vallecanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo