ZAR JE MORALO BAŠ TAKO GRUBO? / Vatreni na izlaznim vratima Wolfsburga, a predsjednik grmi - 'Neka radije pronađe formu...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Brekalo je ovih dana spominjan u kontekstu mogućeg transfera u Atalantu i Lille

12.4.2021.
18:57
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i reprezentativac, Josip Brekalo, ove sezone igra vrlo dobro u dresu Wolfsburga, ali Nijemci nisu baš pretjerano zadovoljni njime.

Kicker piše da Brekalo previše oscilira, kako tijekom same utakmice, tako i općenito u formi. Vatreni od toga niti ne bježi i nedavno je sam priznao da mu nedostaje konstante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalo je, nažalost, napravio veliku pogrešku u prošlom kolu protiv Eintrachta, zbog čega je njegova momčad na kraju poražena s 4:3. Brekalo je "asistirao" protivnica za rezultat 3:2 tako što je izgubio loptu iz koje je krenula kontra za gol.

Nakon utakmice direktor Wolfsburga opleo je baš po mladom Brekalu. "Taj gol je, naravno, Brekalova greška", rekao je nakon utakmice direktor Wolfsburga Jorg Schmadtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Josip Brekalo (Wolfsburg) celebrates after his goal with Renato Steffen during the German championship Bundesliga football match between VfL Wolfsburg and VfB Stuttgart on December 20, 2020 at Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany - Photo Tim Groothuis / Witters / firo Sportphoto / DPPI,Image: 577765499, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out Germany, Mexico, Greece Out, Model Release: no

Gruba reakcija

Brekalo je ovih dana spominjan u kontekstu mogućeg transfera u Atalantu i Lille. Brekala trenutno ne zanimaju transferi već samo njegova igra u Wolfsburgu, a kazao je kako će na kraju sezone razmišljati o odlasku.

Vatreni je ugovorom vezan za Wolfsburg do ljeta 2023. godine, a ove sezone zabio je četiri gola i jednom asistirao. Cijelu ovu situaciju dodatno je komentirao direktor Wolfsburga i bio je podosta grub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda bi Josipu najbolje bilo da se posveti ugovoru koji ima u svom aktualnom klubu. Možda bi to najviše pomoglo da pronađe konstantniju formu. Onda neka donese ponudu na stol. Ako je ima", rekao je Schmadtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo