ipak će u primeru? / Zaokret u 'slučaju Rebić': Najveći dobitnik SP-a odlazi u apsolutnog vladara Europske lige?

Image
Foto: AP Images

Kako AS tvrdi, pregovori su već u poodmakloj fazi i pitanje je vremena kad će Rebić obući crveno-bijeli dres

2.8.2018.
17:35
AP Images
VOYO logo

Krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ante Rebić jedan je od najvećih dobitnika nedavno održanog Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kojem je Hrvatska dogurala do finala i osvojila srebro. 

Rebić je postao 'vruća roba' ljetne nogometne tržnice, a među najzainteresiranijima su se spominjali velikani Bayern München, Manchester United i Tottenham

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim informacijama, uprava bavarskog diva neće ispuniti želju novog trenera Nike Kovača da dovede svog sunarodnjaka, no interesa za Rebića ne manjka. 

Španjolski portal AS donosi informaciju kako je za Rebića zainteresiran jedan velikan španjolskog nogometa. Radi se o Sevilli, klubu s jednim naslovom prvaka Španjolske, peterostrukom osvajaču španjolskog kupa i čak peterostrukom osvajaču Europske lige, u kojem su postali najdominantniji klub u posljednjih desetak godina. Sve su naslove, naime, osvojili od 2006. godine nadalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako AS tvrdi, pregovori su već u poodmakloj fazi i pitanje je vremena kad će Rebić obući crveno-bijeli dres. 

"Rebić može igrati na krilu, ali i iza napadača. Te dvije uloge je prezentirao i u Rusiji gdje se nalazio u početnih 11 na hrvatskom putu do finala", stoji u opisu AS-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo