ZANIMLJIVA POZADINA TRANSFERA MLADOG VATRENOG: / Talentirani dinamovac otkrio zašto je odbio kultni Leeds i odabrao baš Leipzig

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gvardiol je po dolasku na potpis ugovora u Leipzig za njemački RTL pojasnio zašto je baš odabrao RB Leipzig

28.9.2020.
19:09
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je kako je dogovorio prelazak talentiranog 18-godišnjeg stopera Joška Gvardiola u redove njemačkog prvoligaša RB Leipziga.

Sukladno sporazumu dva kluba, Gvardiol će ovu sezonu provesti u Dinamu, a u Leipzig će preseliti u ljeto 2021. Iz Leipziga su objavili kako su s Gvardiolom dogovorili suradnju do ljeta 2026. Osnovna vrijednost transfera je 16 milijuna eura, a uz dodatne bonuse može narasti na 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol je po dolasku na potpis ugovora u Leipzig za njemački RTL pojasnio zašto je baš odabrao RB Leipzig za svoj novi klub, iako je imao unosnu ponudu engleskog premijerligaša Leeds Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo odraditi taj posao u Njemačku. Sretan sam i uzbuđen. Nakon toga se vraćam ovdje i pripremam za nastavak sezone u četvrtak. Zadovoljan sam što ostajem u Dinamu na posudbi, puno će mi to pomoći da se naviknem na Bundesligu. Odabrao sam Leipzig umjesto Leedsa jer mi nude ostanak u Dinamu na posudbi, mislim da je prerano ići u Englesku. To je na kraju presudilo", rekao je Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo